Prof писал(а):вместо бесцельного пиликанья сотней ватт в кусок провода
ну там и сотни ватт нет....а что делать,если в наличии только провод,а на нормальную антенну - "пустой бак"(с)! вот и приходиться бесцельно пиликать!)
Prof писал(а):вместо бесцельного пиликанья сотней ватт в кусок провода
rival28 писал(а):а є інші ЖИВІ сайти?
rival28 писал(а):капець
навіть у дайверів "веселіше"![]()
Alex писал(а):ну там и сотни ватт нет....а что делать,если в наличии только провод,а на нормальную антенну - "пустой бак"(с)! вот и приходиться бесцельно пиликать!)
Alex писал(а):живее нашего ничего нет!
Prof писал(а):rival28 писал(а):вибачте що знову я, але мені здається тут (на цьому форумі) не та цільова аудиторія для запропонованих ідей
....... Але ж нам треба не статистика, а окремі особистості,.......rival28 писал(а):і якщо треба конструктиву, а не просто констатації відомого - спробуйте розглянути іншу форму існування/реалізації бажаного.
Єдина інша форма, що я поки що знайшов - сидіти вдома на шматкові дроту й вважати за недосяжне за роки спрацювати 100 країн за переліком DXCC.......rival28 писал(а):Мені здається люди підуть за лідером, або скористаються якоюсь можливістю приєднатися на умовах "так, щоб нічого не робити".
Лідер в нас лише один.
rival28 писал(а):добре дам орієнтир - створіть клуб (в назві не обов'язково повинно бути слово "клуб", замініть його на більш прогресивне "команда", наприклад)
rival28 писал(а):членство платне, на ці гроші оренда і тд і тп, щоб не було "непоняток", назвіть його своїм іменем ("особистість"). Десь так.
rival28 писал(а):PS О! тільки но по укх ретранслятору промайнуло слово "клуб" куди от прям зараз збираються люди.
rival28 писал(а):PPS а чим не вихід працювати на існуючих колективках?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3