rival28 писал(а):вибачте що знову я, але мені здається тут (на цьому форумі) не та цільова аудиторія для запропонованих ідей
Суто статистично - так, звісно. Але ж нам треба не статистика, а окремі особистості, яких за статистикою не видно. Ми же знаємо, що з сібішників часто виходять добрі короткохвильовики. Тому, шукати далі саме тут сенс є, навіть якщо шанси малі.
rival28 писал(а):а є інші ЖИВІ сайти?
Чесно кажучи - не знаю. За поодинокими виключеннями цікавіше листуватись на міжнародних форумах, там життя вирує, учасники обговорюють радіо та усіляке коло радіо, а не жаліються на погане життя.
rival28 писал(а):Вже раніше окреслив свою точку зору -
viewtopic.php?f=132&t=1625 - і ще раз повторю: люди не хочуть , і не має значення що саме вони не хочуть

Так, так, все вірно. Втім, продовжуватиму спроби заради гіпотетичного діаманту в сірій купі тих, кому все пофіг. От, наприклад, нещодавно дехто побував на екскурсії у поважного UT7UV, де міг побачити приклад того, як воно мало б бути. Може, в когось через цю екскурсію дещо змінився світогляд й виникло бажання замість безперспективно копирсатись, попрацювати на першокласних антенах. А то значить, що треба об'єднуватись й будувати такі антени разом, бо індивідуально то не лише дорого (це тільки питання часу, необхідного на збір коштів), але часто суто технічно неможливо. Тому й є цікаве знайти спільників, разом з якими можна побудувати антени (розділити їх немалу вартість на декількох), а потім працювати на них в тестах та повсякденно.
rival28 писал(а):і якщо треба конструктиву, а не просто констатації відомого - спробуйте розглянути іншу форму існування/реалізації бажаного.
Єдина інша форма, що я поки що знайшов - сидіти вдома на шматкові дроту й вважати за недосяжне за роки спрацювати 100 країн за переліком DXCC. Навіть не знаю, якого смайла приліпити - що сміється, або якого нудить. Але це все одно безкінечно краще тих, хто вважає володіння "баофенгом" ахвігєнним досягненням в радіоаматорському житті, тому не хотів би образити тих, хто сидить на шматку дроту через те, що технічно не може більшого - я мав на увазі виключно тих, хто
не хоче більшого.
rival28 писал(а):Мені здається люди підуть за лідером, або скористаються якоюсь можливістю приєднатися на умовах "так, щоб нічого не робити".
Лідер в нас лише один.